06-57423354 of 0519-332809

 
 
 
 
 

Hotel

Hotel

Als hotel-restaurant exploiteren wij acht verschillende hotelkamers. Een bestemming waar ons pand, cultuurhistorisch gezien, recht op heeft. Van oudsher is dit gebouw namelijk een herberg. Naast zeven reguliere kamers beschikken wij over een luxe suite. Bekijk de kamer hier.

Hotelkamers

Al onze hotelkamers hebben een eigen badkamer inclusief douche en wc en zijn voorzien van moderne gemakken:

  • Gratis Wifi
  • Minibar
  • LCD

 

Ruurd Wiersma suite

Onze luxe kamer is vernoemd naar naïeve kunstschilder Ruurd Wiersma. Deze kamer is ruimer dan de reguliere hotelkamers en heeft een schitterend uitzicht over de beroemde Dokkumer Ee. Daarnaast beschikt deze kamer over een balkon.

Ruurd Wiersma kamer

Reist u met het openbaar vervoer? Dit is de route vanaf Leeuwarden. Zoals u kunt zien, kunt u via het openbaar vervoer niet rechtstreeks bij ons komen. Als u het tijdig aangeeft, bieden wij een haal- en brengservice van en naar Readtsjerk/Stiennendaam.
Reserveren kan via: 06-57423354 of 0519-332809

banner-website-ondernemers

Wat dacht u er van om de omgeving eens van een hele andere kant te zien? Dat kan met onze eigen hotelsloep. Te reserveren door onze hotelgasten. Vraag naar de mogelijkheden. Foto Hotelsloep

  • Wadlopen

    Wij liggen op nog geen negen kilometer van de Waddenzee. Een unieke kans om uw verblijf in Burdaard te combineren met wadlopen. Zo geniet u van puur UNESCO Werelderfgoed.
  • Translation