06-57423354 of 0519-332809

 
 
 
 
 

Restaurant Friesland Burdaard

Op zoek naar een restaurant in Friesland?
Hotel-restaurant It Posthûs uit Burdaard

Voor een breed georiënteerd restaurant in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Al bijna twintig jaar ontvangen wij dagelijks gasten uit alle windstreken. Met onze uitgebreide kaart voldoen wij doorgaans aan de wensen van al onze klanten. 

Vlees en vis


Ons publiek is zeer gevarieerd, onze kaart dus ook. Met Franse biefstuk of een oer-Hollands stoofpotje, doen wij het altijd goed. Ook al jaren een succesnummer is de Burdaarder Schnitzel, die u ’s zomers kunt oppeuzelen op het terras. Ons terras is op het water van de Dokkumer Ee. Om het mediterrane karakter van ons restaurant extra kleur te geven serveren wij visgerechten. Van een heerlijke witvis, de kabeljauw, tot de meer exotische heilbot. Ook kinderen zijn van harte welkom. We hebben een klein menuutje samengesteld voor uw kroost. Vooraf een magische toverdrank (kleine tomatensoep) en als hoofdgerecht hebben zij de keuze uit een kip- óf een visburger. Het feestelijke ijsje als nagerecht doet menig kinderhart smelten. 

Vegetarische kaart


De vraag naar vegetarische gerechten in Friesland groeit. Wij stellen ons aanbod daar graag op in. In onze menukaart is een complete pagina gewijd aan de wensen van vegetariërs. Een verrassend lekker vegetarisch gerecht is onze Fryske lasagne. Lasagne zonder vlees maar met lekkere verse groente. De bleu de Wolvega (blauwe kaas) maakt dit gerecht helemaal af. 

Buffetten, feesten en andere partijen in It Posthûs


Wij hebben zaal die ruimte biedt aan 200 man. Uitermate geschikt voor een lopend buffet of bijvoorbeeld een binnen barbecue. Ook hier houden wij weer rekening met de wensen van onze gasten. Glutenvrij, vegetarisch, u zegt het maar.

Bel, mail of kom eens langs in Burdaard
Benieuwd? Wij in elk geval wel. Bel of mail gerust. Of kom eens langs in It Posthûs. In het centrum van het Friese dorpje Burdaard zijn wij te vinden aan het water. 

  • Translation