06-57423354 of 0519-332809

 
 
 
 
 

Van boot tot buffet

Van boot tot buffet

De bruggen in Burdaard gingen van het zomer minstens 30 keer per dag open. Dat betekent veel toerisme en dus werk aan de winkel. Qua weer hield het begin van de zomer niet over. Toch was  het hotel-restaurant elke avond goed gevuld. Wat betreft de nazomer konden we het bijna niet beter treffen. In september steeg het kwik nog regelmatig tot boven de 30 graden Celsius.

Als u ons liked op Facebook ziet u ze vast en zeker vaak voorbij varen. Boten, boten en nog eens boten. Als u  ’s zomers een hele dag bij ons op het terras zit, ziet u soms wel 150 boten langs varen. Geen wonder dus dat onze Facebook er vol mee staat. Toch krijgen we maar geen genoeg van al deze vaartuigen. De een groot en luxe de ander compact en authentiek. Het ene bootje, is het andere niet. Zo zit het ook met onze gasten.

Hotelgasten kwamen vanuit heel Nederland naar ons toe. Ook mochten we veel internationale gasten uit België, Duitsland, Frankrijk en zelfs de Verenigde Staten ontmoeten. Gelukkig weet de lokale bevolking ons ook goed te vinden, zowel ’s zomers als ’s winters. Dat maakt ons werk zo leuk en afwisselend. Dagelijks komen we met veel verschillende mensen in contact. Nu het hoogseizoen weer achter ons ligt, is het restaurant nog drie dagen in de week geopend. Onze zaal is gelukkig ook dit jaar goed gevuld met recepties, buffetten en andere partijen. Kijk hier om te zien wat er allemaal mogelijk is in onze zaal. Wat ook leuk is, het is nu mogelijk om alvast binnen een kijkje te nemen. Bekijk hier onze virtuele rondleiding.

  • Frysk menu 27,50

    Fryske sipelsop
    Met een crouton met nagelkaas.

    Fryske stoofschotel
    Alderwetske stoof fan kofleis mei droege woarst en
    ferskate krûderei nei beppe's resept makke.

    Boerenjongens
    Vanille-ijs, boerenjongens & slagroom.

  • Translation