06-57423354 of 0519-332809

 
 
 
 
 

Vleesgerechten

Vleesgerechten

 

  • 19,95
    BARCHJE OP SYN FRYSK

    Varkenshaasmedaillons met een Friese saus van Waddenspekjes, kaneel en appelstroop.

  • 19,95
    KALFSLEVER

    Gebakken kalfslever geserveerd met ui en spek.

  • 19,95
    MIXED GRILL

    Biefstuk, varkenshaas en kipfilet, gemarineerd in honing, knoflook en kruiden. Geserveerd met huisgemaakte knoflook- en whiskysaus.

  • 19,95
    BIEFSTUK

    Biefstuk geserveerd met een romige saus van rozemarijn en rode wijn.

  • 19,95
    BURDAARDER SCHNITZEL

    Varkensschnitzel met een garnituur van ui champignons en paprika, gegratineerd met Riperkrite Tsiis.

  • 27,50
    FRYSKE TRYE GONGEN MIEL

    - FRYSKE SIPELSOP (Friese uiensoep)

    - FRYSKE STOVE (Varkenshaas op zijn Fries)

    - FANYJE IIS MEI CRANBERRY STIP (Vanille ijs met cranberrysaus)

  • 29,50
    FRYSKE TRYE GONGEN MIEL

    - FRYSKE MOSTERDSOP (Friese mosterdsoep)

    - BARCHJE OP SIEN FRYSK (Varkenshaas op zijn fries)

    BOEREJONGES  IIS (Boerenjongens ijs)

  • Deze gerechten worden vergezeld met gebakken aardappelen, verse groente en salade
  • Gerechten

  • Frysk menu 27,50

    Fryske sipelsop
    Met een crouton met nagelkaas.

    Fryske stoofschotel
    Alderwetske stoof fan kofleis mei droege woarst en
    ferskate krûderei nei beppe's resept makke.

    Boerenjongens
    Vanille-ijs, boerenjongens & slagroom.

  • Translation